Jag och Kalle, vi trivs bra ihop.  
Igår (onsdag) var första dagen jag & Linda sattes i arbete. Vi fick varsin trasa och en flaska citronolja för att olja in möblerna i Kid´s house. Nästan all inredning i huset kommer från Bali och är inte precis i minsta storlek (vi fick krypa på borden för att nå på bredden..).
Efter en timma eller två bytte vi arbete, det var dags att plocka tomater. De små röda var dessvärre inte i bra skick, de var alldeles jordiga för att plantorna lagt sig ner på marken. Jag kunde se hur mina fingrar blev gröna, det var dags att göra något åt grönsakslandet!
Rätt som det var dök Eric & Lyn upp och det var dags att följa med till närmsta fik. Här gäller det att lyda!
När vi hade haft vår mysiga stund och ätit goda kokosnötskakor (smakade precis som bounty-godis) åkte vi tillbaka till farmen. Innanför grinden fick vi syn på en fasan (som tydligen brukar gå omkring på ägorna) och väl framme vid värdparets hus gick två påfåglar runt i trädgården. Någon minut senare fick vi syn på hanens praktfulla dräkt där han stod på altanen.
På väg hem från våra hawaiianska föräldrar fastande Linda i leran med våra nya cyklar. Flip flop var inte det ultimata skovalet.
Vi bytte senare till stövlar och begav oss ut på bananjakt. 

Där fanns massvis! De var bara inte tillräckligt mogna. 
Myggen tar snart död på mig. I söndags räknade jag till 53 bett och fler lär det väl bli. Men det är kanske inte läge att klaga - jag är ju trots allt på Hawaii...
Jag och Linda tog en springtur i söndags och plockade gigantsius citronius på hemvägen.

Idag hade jag fina skypeträffar med vänner, tack för det!