Längtar du efter att bli använd av Gud?
 
--- Ja men se då till att lyssna när han talar. 
Försök att tänka efter idag om Gud har något att säga dig. Får du en känsla att göra något speciellt, gör det! Gud talar ofta genom känslor. Han kan också visa vad du ska göra genom att sända människor i din väg. Ibland när man tittar på andra människor kan det vara svårt att slita blicken från dem för man känner "att det är något". Det där "något" kan vara Gud. Han vill kanske att du ska be för personen i fråga. Känner du dig inte bekväm med att gå fram till henne/honom kan du be tyst. Gud kan också uppmana oss att göra något praktiskt för personen, om så är fallet tror jag att han oftast visar det genom att ge oss en speciell tanke. Vi kanske ser personen och tänker att hon/han skulle uppskatta uppmuntrande ord. Ta då tillfället i akt och berätta om de positiva sidor personen har. Är det en främling får vi hoppas att Gud är lite mer specifik och förklarar mer ingående vad som ska göras.
 
Så,, vill du bli använd av Gud idag? 
Be en bön och försök vara observant på alla de små ledtrådar Gud ger. 
Lycka till. 
 

1 kommentarer

A

17 Feb 2015 22:11

Hej! Hur "firar" du fastan? "Fira" är fel ord, men hoppas du förstår vad jag menar...
Tack för en fin blogg!

Svar: Hej!
Roligt att du uppskattar bloggen!Jag mat-fastar inte, förutom att dra ner på socker. Lika gärna som att ha ett nyårslöfte kan jag passa på att göra det nu. Det är ju trots allt bra för kroppen.

Jag tänker att fastan handlar om att bli av med sådant som tar fokus från Gud. Därför försöker jag sätta upp "regler" för bl.a. sociala medier. Personligen tycker jag det tar en för stor del av mitt liv och jag får inte ut speciellt mycket av det. Jag kollar exempelvis Facebook och Instagram alldeles för ofta. Dels för att se om det hänt något med alla de sidor jag administrerar med också för att bara "fylla ut tid". Och det är den tiden jag vill lägga på Gud. :)
Paulina

Kommentera

Publiceras ej