att plocka vitsippor kl 5 på morgonen var en förvånadsvärt härlig upplevelse. blommorna, rulltårtan och barnböckerna åkte med till jobbet. idag var min sista dag på Ängen.
... och nu sitter jag här hemma och väntar ut tiden, fast jag egentligen har multum att göra, diska, laga mat, packa, hjälpa pappa att spåna, vattna blommor, ge hönor, kolla frysboxar, åka ner till lund. och sen, ja sen blir det semester för hela slanten. lite sol kommer inte sitta fel.! hejsålänge.
Jag hade inte den blekaste aning om att långfingernageln är den nageln  som växer snabbast, att tungan är den kroppsdel som läker snabbast, att fingernaglarna växer 4 gånger så snabbt som på tårna, näsan kan känna igen 50 000 dofter, alla blinkningar under en dag är lika mycket som stängda ögon i en halvtimma. Ibland  kan gänget i  rixfm ha intressanta samtalsämnen!.
sagolik soluppgång och fabulös utsikt är väl det som bäst sammanfattar luftballongsärden förra året. det är lätt något jag ska önska mig när jag fyller 50 år. 
Vy över Hyssna

Pappsen, jag & härliga Marja
Hyssna Vind.

Det härliga med ballongturen var att man skifftade så mycket i höjd. ibland var vi 1 km upp i luften och kunde se ändå till Kinnekulle, medans vi andra stunder var vi så nära marken att vi kunde plocka löv från björktopparna.