I fredags åkte jag, mamma och pappa upp till Funäsdalen för att hälsa på syster och hennes pojkvän. Än så länge har vi hunnit med två dagars skidåkning, med tillhörande 80-tals-afterski. Gästartisterna Micke Syd (Gyllene tider) och Tommy Ekman (Freestyle) rev av några låtar från västkusten. Vi skulle gå och fiska, lyssna på flickorna på tv2 och leva livet. Det var jag, ett tjog bebisar och en hel drös fulla femtioåringar. Di fulle stod för fuldans. 
Nu är jag här en stund.
Måste säga att det är väldigt kul att ni fortsätter besöka bloggen trots mina usla inlägg.
Härom dagen bestämde jag mig för att ta lite självporträtt. Har aldrig riktigt lyckats med det där. Svårt utan fjärrstyrning och framför allt svårt att ställa in fokus på något som inte finns där. Jag kan ju inte va på två ställen samtidigt. Men efter sisådär 1,5 h lyckades jag skrapa ihop några bilder som både var snygga och hade skärpa. Ja jag sa det själv. snygga.
Krossa jante. låt dig älskas av jesus.
#annapaulina
Här har vi drömstället i Hyssna. Precis sådär vill jag ha det. Rött hus med vita knutar, glasveranda, brunn där man kan hämta vatten och ett litet uthus med vedbod, utedass och snickarbod. Förutom att det är lite litet är det helt p e r f e k t.