idag blir det kalas för en viss bror som fyller 25 bast. Grattis! 

jag och matilda satte oss i solen för att måla ägg, här har ni resultatet. Matildas två nedan.

å så har vi mina.

Jesus dog på korset.
 
"liksom Mose hängde upp ormen i öknen, så måste människosonen upphöjas för att var och en som tror på honom skall ha evigt liv. så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv" johannes 3:14-16
 
långfredagen, en dag att minnas vad som hände & en dag att glädjas över. Han tog på sig alla våra synder, våra snesteg, misstag. Han utgav sin ende son för att vi skulle få leva, leva i evighet.
Hej alla cykelfantaster, fågelskådare och vedklyvare! Nu kan ni skatta er lyckliga, för jag tror allt att våren är här!
 
Idag var det så varmt i bilen att jag var "tvungen" att köra med nedvevade rutor. Det förgyller verkligen vardagen! Vårtecken nummer två tog form när vi åt nygräddade våfflor på altanen. Och för att krydda på vårkänslorna lite extra bestämde sig pappa och jag att lunta i bäcken. Vi gick runt där vid elden i bara skjortan, åå det var riktigt skönt!
Hemma på rännet i laugården har vi en massa fåglar som skitar ner - så igår tog jag saken i egna händer (bokstavligt talat). Pappa blev glad, jag fick övat inför jägarexamen och katten fick en gourmetmiddag!.