Har ju glömt att skriva det, men min rumskompis har anlänt! Isabelle närmare bestämt. Riktigt skön tjej som verkar vara väldigt lik mig. Hela tiden stöter vi på saker som vi känner precis samma sak för och intressen som visar sig vara identiska. Precis som jag tycker hon det är skoj med fotografering och inredning. Men det är egentligen inte våra intressen som får oss att va så lika. Nej, det är våra tankesätt och värderingar. Det är så lustigt när vi hela tiden säger "åh men jag med!" Eller "grymt,  det är ju precis så jag känner!". En kväll när vi hade vårat "rumssnack" och berättade om vart vi skulle vilja ha vår praktik (missionsresan) visade det sig att båda vi två var oerhört sugna på usa. Tänk att få gå runt på gatorna i LA och berätta om jesus. Det vore nice. 
 
Ja så var det de här med bilder. Jag har tagit en del, men har inte haft tid att lägga över dem på datorn. Klockan har ofta gått förbi 12 innan jag kommer till sängen,, man vill inte missa en sekund här på götabro! 
 
Ja här sitter en hel drös och tittar på idol. 
41 pers har knött in sig i tjejernas tv-rum. Tänk om bibelskoleåret kan va så här grymt hela året ut. Trots min stora kärlek till familjen, Hyssna och allt som jag är van vid, vardagslivet hemma på gården kommer jag stortrivas på Götabro. Jag bor 700 meter från min favorit festival-plats Frizon. Runt omkring står röda små stugor med vita knutar och bara väntar på att bli fotade. Och för att inte tala om alla gigantiskt stora och framför allt vackra fält!. Det här kan bara bli bra!
Mitt rum de kommande 10 månaderna.
Känns lite konstigt, fast samtidigt väldigt bra. Det är lustigt hur snabbt man kommer in i en "bubbla".
Ni är välkomna att spräcka den genom intressanta brev om hur ni har det där hemma, korta sms eller långa telefonsamtal. Saker som får mig att minnas världen utanför.
 Än så länge har vi inte sett röken av min rurumskompis. Sängen står tom och  jag kan gotta mig med extra plats i garderoben. Fast lite trist är det allt. Hoppas hon dyker upp snart!
Imorgon ska vi in till Örebro och besöka resten av Örebros folkhögskolors deltagare. Förhoppningsvis kan jag lägga upp bättre bilder imorgon kväll eller på tisdag.  Nu får vi nöja oss med mobilbilder.. godnatt!