Ibland går det ganska trögt med bloggandet måste jag erkänna, men jag har mina skäl. Som ni kanske har läst håller jag på att ta jägarexamen och i helgen fortsatte kursen. 09-16 läste vi om fåglar, lagen och annat trevligt som rör jakten. Efter det hade vi uppskrivningen,, jag klarade det! :) så nu är det bara uppskjutningen kvar sen är jag jägare! fett! nästa vecka ska vi skjuta lerduvor i simulator och sen blir det (riktigt) studsare & hagel. Tror jag ska öva lite med vårt luftgevär,, känns dock lite pluttigt.. haha. 
Inatt sov jag hos mormor & morfar, som på gamla dar. det var mysigt! hittade ett gammalt scehma som mormor gjort för att jag och matilda bråkade om vem som skulle sova i soffan resp. sängen när vi var små. det var min tur att sova i sängen.! Imorse när vi åt frukost tittade en liten ekorre fram under fågelautomaten. Och ännu en gång kan jag konstatera att jag ska bo i skogskanten på landet! Mina kära morföräldrar nedan.
Min mamma, Karin tycker om att sy. Väldigt mycket. Hon driver ett företag som heter Adelia - kika gärna in på Adelias facebooksida för mer info & bilder. Trots att hon har 27 symaskiner i systugan, ville hon ha in en i vårt hus. det var helt okej, för den är ju snygg den där gamla trampmaskinen! ser så mysigt ut när hon sitter där uppe i punchverandan och trampar på..
Förra veckan när jag satt och åt tillsamans med barnen på förskolan sa en 3-årig tjej till mig:
- "du är min prinsessa"
åå, sött tänkte jag. då säger en 3-årig kille som sitter brevid:
"och jag är din riddare" 
Det var fint!