Nu är jag klar med alla bröllopsbilder. Yeah!  
Överst ser ni mig i vintage-klänningen mamma sydde - åh vad glad jag är att hon är sömmerska. Här kan se hennes företag Adelia. 

Tog en dag min ryggsäck och begav mig ut i skogen för att få lite frisk luft och njuta av det fina vädret. Kamera, appelsin och teckningsblock packades ner. Jag lade mig i det torra gräset i åkerkanten och stängde ögonen. 2 timmar senare vaknade jag. Det kan varit en av de skönaste power napen jag har tagit.
Igår sorterade jag bilder i mer än 5 timmar. Bibelskolans föreståndare bad mig om lite material till den nya hemsidan. ca 8 000 bilder har tagits sedan jag började skolan den 22 aug 2013 och alla skulle kollas igenom. Ni kan förstå att det blev segt efter ett tag. 
När några veckor hade gått och vi befann oss i mitten av september var vi fem stycken som ordnade en avslutningsfest för de som gick 4-veckors-kursen Ichtus. Vi hade tema "Filmkaraktärer" och själv skulle jag föreställa Sandy i Grease. Nedan är ett urval av mina fantastiska klasskompisar som trots sent varsel och begränsad tillgång till bil & affärer hittat de perfekta kostymerna kvällen till ära! 

Vi ses.